Coaching met Paauwer!

“You don’t lose if you get knocked down; you lose if you stay down.” – Muhammad Ali

Bij de terugkoppelingsgesprekken van de Talentanalyse bemerken we vaak dat mensen (te) veel in hun hoofd zitten en ten behoeve van hun welbevinden graag weer in contact willen komen met de rest van hun lichaam en… hun oergevoel,  om deze vervolgens te kunnen integreren met hun werk- en leefomgeving en te groeien naar het level van aangepast naar afgestemd gedrag.

Om het diepste binnenste naar boven te krijgen is actieve Coaching met Paauwer een handig hulpmiddel en biedt PaauwTalent op dit terrein ondersteuning in de vorm van agogische bokscoaching. Bij actieve werkvormen – en zeker bij boksen – heb je geen tijd om te denken. Je reageert direct en je eerste reactie is heel puur.

Wil je bezig met je toekomst en niet met je rug tegen de touwen blijven staan? Trek je handschoenen steviger aan, doe je bitje in, wees klaar om te knallen!

Jij bent uniek; op jouw (sportieve) vaardigheden en behoeften passen wij de sessies aan. Mentaal en fysiek moeten samen(ver)werken. Wil je het er allemaal uitgooien? Dan gaan we dat actief aanpakken! Even geen brandstof meer? Dan doen we het rustiger aan.

Gesprekken combineren met sportieve en actieve werkvormen - je zult merken dat er meer naar boven komt dan je verwacht. Door lichamelijk aan de slag te gaan wordt het moeilijker om je te verschuilen achter alleen gedachten en taal; je wordt gedwongen om naar je lijf te luisteren.